1. TRAVNJA 2013. 15:32h

FOTO: Uskrsni specijal u Aquariusu

Foto

Party do jaja u ...
0

Tekst

Regularno izdanje eventa Funhouse ove je subote počastilo posjetitelje nešto drugačijim programom. Budući da se radilo o suboti uoči Uskrsa, Aquarius je organizirao poseban uskrsni specijal pod nazivom "Party do jaja".

Brojne posjetitelje željne dobre zabave zabavljali su DJ-i Martyn Negro i Kosta Radman. Prepun klub i dobra atmosfera svjedoče kako ni ovaj put poznati zagrebački klub nije razočarao svoje goste. Zgodne djevojke i mladići i odlična glazba pokazali su se kao savršen spoj za uspješan subotnji izlazak. Nezaboravne trenutke ovjekočio je fotograf kluba, a je li objektiv fotoaparata zabilježio možda i vašu malenkost možete pogledati u priloženoj fotogaleriji.

Vie pogledajte u fotogaleriji Party do jaja u Aquariusu

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!