DAN SAMO ZA NJU

16. SIJENJA 2009. 09:09h

FOTO: Tyra Banks sama u zabavnom parku

Tekst

Tyra je sama uživala u zabavnom parku, jer je očito slobodne dane odlučila iskoristiti samo za sebe.

Glumica Tyra Banks koja je nekad bila manekenka odlučila se u Santa Monici provoziti na poznatom rollercoasteru. Tyra je sama uživala u zabavnom parku jer je očito slobodan dan odlučila iskoristiti samo za sebe.

Američka manekenka i supermodel (34), nedavno je pokrenula neobičnu akciju "So What" - "Pa što onda", kojom želi ohrabriti žene da ne budu robovi savršenog izgleda. Odlučila se na to nakon što su američki tabloidi kao veliku senzaciju objavili neke njene fotografije snimljene na plaži na kojima se vidi da ona više nema savršeno tijelo, kakvo je imala prije desetak godina. Manekenku je nedavno ponovno uvrštena na listu 100 najljepših žena svijeta američkog tabloida People.

Lijepu Tyra pogledajte u fotogaleriji Tyra Banks na vožnji rollercoasterom.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!