SESTRINSKA BRIGA

10. SIJENJA 2008. 14:21h

FOTO: Trudnu Nicole Kidman posjetila sestra

Tekst

Antonia i njena kći Lucia posjetile su Nicole nakon najnovije vijesti o njenoj trudnoći.

Glumicu Nicole Kidman posjetila je sestra Antonia Kidman sa svojom kćeri Luciom.

Antonia je fotografirana kako napušta kuću Nikole Kidman u Sydneyu koju je posjetila nakon najnovije vijesti o trudnoći slavne australske glumice.

Pogledajte FOTOGALERIJU.

Naime, nakon brojnih spekulacija, glumica Nicole Kidman napokon je priznala da očekuje svoje prvo biološko dijete sa suprugom Keithom Urbanom. Navode o trudnoći je potvrdila njezina glasnogovornica Wendy Day.

Glumica već ima dvoje posvojene djece, Isabellu i Connora s Tomom Cruiseom.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!