2. LIPNJA 2012. 12:51h

FOTO: Svjetski brend EMM sinoć otvorio glazbeni spektakl Umagination

Foto

UMAGINATION part ...
0

Tekst

Njemačka glazbena institucija Envy My Music, brend među ljubiteljima elektronske glazbe poznat po kvalitetnom proizvodu i atraktivnim nastupima performera, otvorili su prvu večer trodnevnog glazbenog spektakla Umagination u Umagu. Nastupu poznatog svjetskog brenda nisu odoljele ni voditeljica Tatjana Jurić i manekenka Adrijana Dejanović.

Mnogobrojne posjetitelje i znatiželjnike večeras očekuje nastup u ovom trenutku jednih od najpopularnijih svjetskih DJ-a, Axwella, Chuckiea i Deniaz Koyua.

Vie pogledajte u fotogaleriji UMAGINATION party

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!