1. TRAVNJA 2013. 20:02h

FOTO: Subotnji izlazak u Ritmu grada

Foto

Ritam grada ponu ...
0

Tekst

Iza nas je kišan vikend pun sivila i oblaka, no to nije spriječilo stanovnike Zagreba da iza?u van i dobro se zabave. O tome svjedoči prepun Ritam grada koji su i ovu subotu napunile zgodne djevojke i mladići željni provoda.

Osmijeh na licima, potoci alkohola i dobro društvo učinili su svoje, a posjetitelji kluba su dugo u noć plesali  ne mareći za kišu koja već danima neumorno pada.

Vie pogledajte u fotogaleriji Ritam grada ponudio dobru zabavu i ovu subotu

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!