POLJUBI ME, ZAVEDI ME

26. SIJENJA 2008. 17:28h

FOTO: Strastveni poljupci i mrdanje guza u Gjuri 2

Tekst

Zaljubljeni par pokazao je koliko se voli ne odvajajući usne jedne od drugih, a djevojke su se pak zbog performansa nježno dodirivale.

Zagrebački klub Gjuro 2 u srijedu je navršio 18. godina postojanja i tako postao punoljetan.

Klub je jučer ponovno slavio svoj ro?endan te privukao raznoliku klijentelu zagrebačke mladeži koja se zabavljala do ranih jutarnjih sati i tako proslavila još jedan kraj napornog tjedna.

Osim veselih ekipa, prekrasnih djevojaka i dobro sre?enih mladića, bilo je tu i strastvenog ljubljenja, ali i ženske ljubavi i zanimljivih dodira.

Zaljubljeni par pokazao je koliko se voli ne odvajajući usne jedne od drugih, a djevojke su se pak zbog performansa nježno dodirivale.

Iako su djevojke još uvijek u zimskom izdanju, visokim čizmama i vesticama, neke su već "zabrijale" na toplije dane pa su hrabro uskočile u kratke hlačice i "minjake" i pokazale gola ramena.

Naravno, izlazak nije mogao proći bez "cuge" pa je tako i ovaj put žestica i piva zagrijala mlade.

Plesalo se cijelu noć, a mrdanje "guza" ponovno je učinilo svoje jer su dečki sa zanimanjem pratili seksi pokrete djevojaka.

Pogledajte FOTOGALERIJU.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!