7. KOLOVOZA 2015. 14:52h

FOTO: Splitske ljepotice otvorile Split Beach Festival

Foto

Ljepotice otvori ...
0

Tekst

Tisuće rasplesanih ljubitelja elektronske glazbe uživalo je u prvoj večeri ovogodišnjeg Split Beach Festivala. Hrvatske ljepotice Vedrana Linardić, Iris Rajčić i Lorena Kovač plesale su do ranih jutarnjih sati.

Nizozemski producent Mark Otten, poznat po suradnji s Arminom Van Buurenom i DJ Tiestom te Daniel Kandi, sve poznatiji danski DJ/producent, koji zadnjih 5 godina visoko kotira na svjetskoj listi oduševili su potpredsjednika Vlade i ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branka Grčića koji je na otvorenju Festivala uživao sa suprugom. Posjetitelje je za kraj prve večeri Festivala zabavljao i britanski DJ Craig Connelly, redoviti član jedne od najpoznatijih radio emisija A state of trance, a uz njegove hitove zaplesao je i dizajnerski dvojac ELFS i prepune Bačvice.

Nakon spektakularnog otvorenja, Festival se nastavlja večeras kada nas očekuje nastup jednog od najtraženijih DJ-a današnjice Fedde Le Granda. Tisuće i tisuće obožavatelja diljem svijeta svjedočili su njegovim spektakularnim nastupima na najvećim svjetskim pozornicama kao što su Coachelle, Exit Festival, Tomorrowland, Ministry of Sound, Sensation i Ultra Europe koji je za svoj dom uzeo upravo Hrvatsku, a u Split se večeras s oduševljenjem vraća. Uz Fedde Le Granda, večeras će nastupiti i DJ Daisy, DJ Marien Baker te DJ Alexander Som.

 Subota 8. kolovoza, završna večer ovogodišnjeg izdanja Split Beach Festivala rezervirana je za nastup Dimitri Vangelisa & Wymana, švedskog DJ dua iz Stockholma, koji nastupaju u sklopu spektakularne glazbeno scenske atrakcije La Fiesta. La Fiestu čine najuspješniji svjetski DJ-i, plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, akrobati u zraku te specijalni efekti na sceni koji prate ovaj tim. Novi koncept zabave spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i glazbe u jedno te stvara iliziju nekog drugog svijeta, koja svakodnevno očarava najpoznatije svjetske party destinacije.

 Uz svjetske DJ-e, glazbeni show najboljeg svjetskog violinista u klupskim nastupima Miguela Lare, akrobacije u zraku, ples na svili, očaravajući profeisonalni pole dance act najboljih performera u svijetu te vokale koji svojim izvedbama ostavljaju bez daha, profesionalne plesne koreografije i brojna iznena?enja La Fiesta je čarolija koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Vie pogledajte u fotogaleriji Ljepotice otvorile Splitski beach festival

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!