POKLON ZA VALENTINOVO

17. SIJENJA 2009. 14:28h

FOTO: Slike gole Madonne uskoro na aukciji

Tekst

U vrijeme snimanja fotografija Madonna je za poziranje dobila samo 25 dolara i borila se za preživljavanje.

-.--.-
Gole Madonnine slike prodavat će se putem aukcije koju organizira kuća Christies, a koja će se održati 12. veljače 2009. godine. Sretni će kupac fotografije dobiti na samo Valentinovo, javlja Newsday.

Stručnjaci procjenjuju da bi fotografije koje je 1979. godine snimio fotograf Lee Friedlander mogle dosegnuti cijenu od barem deset tisuća američkih dolara.

Madonna, koja je u vrijeme snimanja fotografija, 1979. godine, bila poznata kao Madonna Louise Ciccone, za poziranje je zaradila samo 25 dolara.

Crno-bijele fotografije gole pjevačice 1985. godine izašle su u Playboyu, a možete ih vidjeti u fotogaleriji: Slike gole Madonne uskoro na aukciji.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!