12. LIPNJA 2011. 01:20h

FOTO: Slaven Bilić i prekrasna Ivana Đeldum na vjenčanju Luke Modrića

Foto

12
0

Tekst

Na crkvenom vjenčanju Luke Modrića pojavio se i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić u pratnji djevojke Ivane Đeldum.

Ivana je blistala u prekrasnoj haljini, jednoj od najelegantnijih koje su se mogle vidjeti na Modrićevom vjenčanju.

FOTO: Vjenčali se Luka Modrić i Vanja Bosnić- tko je bio najljepše obučen?

A Bilić nije ispuštao svoju djevojku Ivanu iz zagrljaja ni kada je izlazio pušiti. Cijelo vrijeme smješkali su se i šaputali si na uho pijući vino ispred hotela Westin, gdje je dobru atmosferu među pušačima održavala klapa Intrade.

Vie pogledajte u fotogalerijama:
Slaven Bilić i Ivana Đeldum
Svadba Luke Modrića

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!