MOŽE SE PARKIRATI GDJE HOćE

16. SIJENJA 2009. 10:59h

FOTO: Ronaldo glavna faca u svom Bentleyju

Tekst

Nogometaš je plijenio pozornost svojim skupocjenim autom, a najviše pažnje je privukao kad se parkirao na autobusnoj stanici.

Slavni nogometaš istančanog ukusa, plijenio je pozornost u svom skupocjenom limenom ljubimcu, no najviše pozornosti skrenuo je kad se parkirao na autobusnoj stanici, zbog čega je ubrzo dobio parkirnu kaznu. Ronaldo je pomirljivo uzeo kaznu i ubrzo se odvezao s prijateljem u svom Bentleyju.

Kao i uvijek, nogometaš je izgledao besprijekorno i njegovano što ne čudi, s obzirom da je i sam više puta izjavio kako puno ulaže u svoj izgled, pritom misleći na redovite odlaske u kozmetičke salone i beauty tretmane. Zgodnog Ronalda pogledajte u fotogaleriji: Ronaldo glavna faca sa svojim Bentleyem.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!