15. SRPNJA 2010. 22:52h

FOTO: Ranko Zidarić s kćerkicom Zorom kupovao povrće na Britancu

Poznati glumac i njegova simpatična kćer Zora zajedno obavljaju šoping

Foto

Ranko Zidarić s ...
0

Tekst

Ranko Zidarić je svakako jedan od najpopularnijih hrvatskih glumaca, koji svojom pojavom ali i glumačkim ulogama privlači pozornost kako ženske, tako i muške publike.

Ovaj glumac zagrebačkog Dramskoga kazališta Gavella je u posljednje vrijeme često na malim ekranima. Mogli smo ga vidjet u "Našoj maloj klinici" kao i "Dolini sunca". Ranko je u braku sa dizajnericom Ivanom Uhlik te s njom ima jedno dijete. Iz braka s redateljicom Sašom Broz glumac isto ima jednu kćer, Saru.

Ranko očito ovo ljeto ne provodi previše radno, a mogli smo ga i uočiti na tržnici Britanac kako kupuje potrebne namirnice. On je u kupnju povrća potrebnog za lagani ljetni obrok poveo svoju kćerku Zoru.

Fotografije Ranka Zidarić sa kćeri u nabavi možete pogledati u fotogaleriji OVDJE.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!