5. VELJAE 2012. 17:37h

FOTO: Prikazan drugi nastavak čarobnog putovanja u središte zemlje

Foto

Premijera drugog ...
0

Tekst

Nastavak pustolovne avanture iz 2008. se nastavlja te dolazi "Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok". Održana je premijera u Los Angelesu.

U režiji Brada Peytona film će vas provesti kroz čaroban svijet tajanstvenog otoka kojem prijeti erupcija vulkana. Glume Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine, Vanessa Hudgens, Kristin Davis i Luis Guzmán.

Vie pogledajte u fotogaleriji Premijera drugog nastavka "Puta u središte zemlje"

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!