5. KOLOVOZA 2010. 21:03h

FOTO: Nika Antolos odlično raspoložena u šetnji s nepoznatim prijateljem

Odlično raspoložena Feminemka Nika za šetnju je izabrala siguran outfit.

Foto

Nika Antolos s p ...
0

Tekst

Nika Antolos, članica benda Feminem, prošetala je Zagrebačkim ulicama s prijateljem. Dobro raspoložena, za šetnju je odabrala siguran outfit. Uske traperice i lagana majica upotpunjena smeđom torbicom, kombinacija su s kojom se ne može pogriješiti.

Nika je postala najnovija članica benda Feminem nakon što je Nikol Bulat odlučila graditi samostalnu karijeru. Mlada pjevačica postala je poznata nakon što je sudjelovala u prošlogodišnjoj sezoni HTZ-a gdje je ispala u prvom krugu.

Međutim, sudjelovanje u showu odlično joj se isplatilo jer su je djevojke iz benda, očito, zamijetile. Djevojke stalno ističu kako među njima vlada sklad i razumijevanje, a ovoga puta bi se treća članica mogla duže zadržati jer u slučaju da Nika odluči otići iz benda, svota koju će platiti iznosit će 10 tisuća eura. Inače, Riječanka je jednom prigodom izjavila da glazbu želi stvarati, a ako uz to može zaraditi, onda je to idealan posao za nju.

Za sada, Nika se odlično snalazi u ulozi nove Feminemke.

Fotogaleriju pogledajte OVDJE.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!