SAMO MALA OGREBOTINA

1. TRAVNJA 2008. 14:44h

FOTO: Nespretna Paris razbila bradu

Foto

...
0

Tekst

Nakon što su razgledali CD shop u Pragu, Paris se spotaknula i pala. Benji Maddenju žurno ju je ispratio do automobila.

Paris Hilton našla je i više nego brižnog dečka. Nakon što su razgledali CD shop u Pragu, Paris se spotaknula i pala, a Benji Maddenju žurno ju je ispratio do auta.

Reuters-.--.-
Photo javno100  

Paris je razbila bradu te je tako njeno porculansko lice izgrebano. No, čini se da joj to nimalo ne smeta.

Kako razmažena bogatašica, plijeni pažnju gotovo svakim svojim korakom, ova sitnica će kao i ostali puno veći skandali ostati iza nje.

Paris ćemo, osim s Benjijem uskoro moći gledati i s novom najboljom prijateljicom. Bogatašica će naime, u novom reality showu izabrati osobu od povjerenja.

Više pogledajte OVDJE.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!