LUDI DOčEK

1. SIJENJA 2009. 16:42h

FOTO: Nered slavio u Vertigu, Marićevi u restoranu

Tekst

Nered je novu dočekao u romantičnoj idili s djevojkom u hotelu Antunović, dok su Marićevi slavili na drugoj strani grada u svom restoranu.

Živahni reper Marko Lasić alias Nered u novu je godinu uplovio u romantičnoj idili sa svojom novom djevojkom u Vertigo baru hotela Antunović.

Pixsell-.--.-Mario Lasić - Nered s djevojkom u Verigo baru u Zagrebu na dočeku 2009.
Mario Lasić - Nered s djevojkom u Verigo baru u Zagrebu na dočeku 2009.
Photo Pixsell  

čini nam se da je naš poznati reper malo podvio svoj buntovni repić i potpuno pao na čari nove ljubavi.

Na drugoj strani grada, Iva Majoli i Stipe Marić zabavljali su se u svom novootvorenom restoranu ''Sora'' na Trgu bana Jelačića. 

Stipe i Iva slavili su u dobrom raspoloženju u krugu prijatelja uz mnoge delicije japanske kuhinje.

Kako su svi protagonisti proslavili Novu godinu pogledajte u fotogaleriji: Nered slavio u Vertigu, Marićevi u restoranu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!