18. RUJNA 2012. 11:40h

FOTO: Mate Mišo Kovač na Rujanfestu oduševio tisuće obožavatelja

Foto

12
0

Tekst

Glasovi tisuće obožavatelja sinoć su na Rujanfestu s Matom Mišom Kovačom pjevali neke od njegovih najvećih hitova. Četvrti dan festivala bio je rezerviran za pjevačku legendu ovih prostora, a oca je došla podržati i pjevačica Ivana Kovač.

Peti dan Rujanfesta bit će zanimljiv obožavateljima domaće i susjedne rock scene. Večeras na festivalskoj pozornici nastupaju Opća opasnost i Zabranjeno pušenje. U prva četiri dana, prema riječima organizatora, Rujanfest posjetilo je više od 60 000 ljudi.

Vie pogledajte u fotogalerijama:
Mate Mišo Kovač pokazao zašto je legenda
Rujanfest koncert Mate Miše Kovača

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!