IZMAMILE MU OSMIJEH

28. TRAVNJA 2010. 17:30h

FOTO: Marko Rakar opušta se uz zgodne djevojke

Foto

Marko Rakar na k ...
0

Tekst

Nakon silnih problema s policijom, poznati bloger i nesuđeni savjetnik predsjednika, odlučio je prošetati špicom i uživati u suncu.

poznati politički bloger Marko Rakar odlučio je, nakon svih nevolja sa zakonom koje je imao u posljednje vrijeme, opustiti se na suncu i popiti kavu s prijateljicama.

Izgleda kako je cijelu zavrzlamu oko objavljivanja registra branitelja ostavio iza sebe i nastavio dalje sa svojim životom što se može zaključiti prema njegovom osmijehu na licu. No, možda taj osmijeh na licu i nije zbog rješavanja problema sa zakonom, već zbog atraktivnih djevojaka u njegovom društvu.

Podsjetimo, nedugo nakon što se sam prijavio u policiju kako bi kazao da nema nikakve veze s objavom Registra branitelja, Marko Rakar je uhićen.

Siniša Bužan-.--.- Marko Rakar nije skidao osmijeh s lica
Marko Rakar nije skidao osmijeh s lica
Photo Siniša Bužan  
Kazao je kako, budući da su ga u nekim komentarima na portalima povezivali s objavom Registra branitelja, s kojim, kako tvrdi, nema veze, postalo ga je malo strah, pa je odlučio doći na policiju.

Nesuđeni savjetnik predsjednika Josipovića

Istaknuti bloger Marko Rakar, inače je nesuđeni savjetnik predsjednika Josipovića, koji je iz Ureda na Pantovčaku ispao na sam dan Josipovićeve inauguracije zbog afere s neplaćanjem poreza.

Podsjetimo, na internetskoj stranici www.registarbranitelja.com objavljen je jedinstveni Registar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, no ista je nedugo zatim i 'srušena'.

Jedan ili više autora na stranici su napisali kako je 'pritisak javnosti na objavu registra velik, raste već duže vremena', zbog čega su ušli u 'bezizlaznu situaciju u kojoj jedna strana odbija, a druga traži objavu Registra'.

Najbolja terapija

Izgleda kako je cijelu zavrzlamu oko objavljivanja registra branitelja ostavio iza sebe i nastavio dalje sa svojim životom što se može zaključiti prema njegovom osmijehu na licu. No, možda taj osmijeh na licu i nije zbog rješavanja problema sa zakonom, već zbog atraktivnih djevojaka u njegovom društvu
Objavu je najoštrije osudilo i Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te takav čin ocijenjuju kao protuzakonit i protuustavan.

Između ostalog, do sad je poznato kako članovi aktualne Vlade zajedno imaju 73 mjeseca braniteljskog staža, odnosno malo više od šest godina, prema podacima koji se od nedavno mogu provjeriti u braniteljskom registru, kojeg su nepoznate osobe objavile na internetu, ali i prema drugim dosad javno objavljenim podacima.

Gotovo polovica tog vremena otpada na ministre koji su po zanimanju liječnici te im je radni staž za vrijeme rata po odluci Ministarstva ubrojen u braniteljski.

Fotogaleriju pogledajte OVDJE

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!