14. PROSINCA 2013. 11:27h

FOTO: Ljepotice zagrijale zimsku party bajku

Foto

Ljepotice zagrij ...
0

Tekst

Hrvatska metropola unatoč hladnim zimskim danima predstavlja vrhunske provode koji iz tjedna u tjedan novim temama privlače sve više Zagrepčana i njihovih gostiju.

Hladnu večer u zimskoj party bajci restorana i kluba Choice zagrijale su brojne ljepotice me?u kojima su se isticale modeli Iris Rajčić i Kim Kosanović. Vaterpolisti Mladosti Ante Vukičević i Ivan Capan uživali su u gurmanskim delicijama novog omiljenog okupljališta Zagreba. Vesela zabava uz najnovije svjetske i domaće glazbene hitove definitivno je razbudila Zagreb te najavila bogatu zimsku ponudu zabave.

Restoran, lounge i klub Choice biser je zagrebačkog noćnog života koji gostima nudi egzotičan izbor specijaliteta, kombinirajući svježinu domaćih sastojaka i najbolje čuvanih recepata iz cijelog svijeta kako bi stvorili menu koji je jednostavno bez premca u okusu i raznolikosti.

Ukusna i profinjena jela poslužuju se u romantičnom i ugodnom ambijentu kako bi užitak bio potpun i kako bi sva osjetila bila zadovoljena. Night club Choice najbolji je izbor za zabavu koji će noćni život grada Zagreba podignuti na višu razinu. Svakog petka na Jarunskoj cesti 5 očekuju nas vrhunska live svirka bendova, dok nas subotom očekuju nezaboravane noći uz DJ-a i strane i domaće glazbene hitove.

Vie pogledajte u fotogaleriji Ljepotice zagrijale zimsku party bajku

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!