11. LIPNJA 2015. 11:08h

FOTO: LA FIESTA Glazbeno scenska atrakcija na obali

Foto

Trach
0

Tekst

Daje se na znanje:

"Glazbeno scenska atrakcija La Fiesta najavljuje ljetnu turneju po hrvatskoj obali!

Spektakularni show koji oduzima dah čine najuspješniji svjetski DJ-i, glazbenici i plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, a u nadolazećim će ljetnim mjesecima Hrvatskoj predstaviti novi zanimljivi koncept zabave u najpopularnijim ljetnim party destinacijama. 

Ljetna La Fiesta avantura uz vruća glazbena i plesna iznena?enja započinje velikim otvorenjem 13. lipnja u najpopularnijem dubrovačkom klubu Revelin. Ljeto 2015. u Revelinu La Fiesta će obilježiti svojom rezidencijom, a u vrhunskim performansima posjetitelji će uživati tijekom cijele ljetne sezone", stoji u pozivu.

Pogledajte FOTOGALERIJU.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!