14. KOLOVOZA 2015. 11:22h

FOTO: Koja će od ovih 12 ljepotica ponijeti titulu Kraljice Jadrana?

Foto

12 ljepotica u i ...
0

Tekst

Finalistice izbora Kraljice Jadrana od Dubrovnika do Pule  okupile su se na u Loparu na otoku Rabu za finalni izbor Kraljice Jadrana 2015. koji će se održati u petak 14.08.2015. na prekrasnoj velikoj terasi turističkog naselja San Marino-Lopar s početkom u 21:30 sati.

Domaćin i pokrovitelj kojeg samo možete poželjeti - hotelsko poduzeće IMPERIAL d.d. Rab, Općina i turistička zajednica Lopar te poznata vinarija Iločki podrumi koji su bili i domaćini prvog fotosessiona te ugostili finalistice u prekrasnoj rezidenciji. 

Voditeljske titule večeri su  poznate nam ljepotice Matea Vukmirović i Maja Curavić.

Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama marke  „Rivage Line“  u kojima prevladavaju žive, razigrane  boje, dok im vid štiti brand „Pilot“ sa najmodernijim izborom naočala i šešira. Salon vjenčanica  „Biba“ iz Pule i Rijeke omogučio je djevojkama look iz snova koji ostavlja bez daha u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća  „Pronovias“,“San Patrick“ i „La Sposa“.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže otkriti će i naše ljepotice koje će imati snimanja, jutarnje vježbe te streching footing u vodi i pijesku uz stručno vodstvo europskog centra športa i ljepote DEA iz Zagreba.

Cvijeće za idiličnu večer, djevojke, scenu  te  stol ocjenjivačkog suda aranžira „Cvjetarna Lavanda“

Aktualna Kraljica Hrvatske Tina Živković bit će članica ocjenjivačkog suda. 

Na izboru Kraljice Jadrana 2015. uz glazbena imena poput Alena i Tare Bičević,naši posjetitelji imat će priliku uživati u nastupu popularne plesne skupine „Megablast“.

Koreografiju izbora pomno je osmislila Marijana Dabo Percan iz modne agencije „Tijara“.

Za divne frizure finalistica i voditeljica pobrinut će se stručno osoblje frizerskog studia „Pascal“. Za zvjezdani Look zaslužan je make up „Roberta“ sa najnovijim stilovima šminkanja. Na sjajan izlet uz dobro raspoloženje i živopisan krajolik vodi nas „Glass katamaran Grga“ koji će djevojkama predstaviti morsko dno Jadrana, gdje će zasigurno uživati u prizoru igre umiljatih dupina.

Nakon izbora organiziran je after party u Cocktail Baru „Bamboocho“ gdje će se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti.

Vie pogledajte u fotogaleriji 12 ljepotica u izboru za Kraljicu Jadrana

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!