BAŠ JE BRIGA

16. SIJENJA 2009. 19:02h

FOTO: Kim Kardashian pripita pozirala paparazzima

Tekst

Poznata glumica, nakon što je pripita izašla iz jednog kluba u LA-u, pozirala je fotografima bez sustezanja.

Poznatoj glumici Kim Kardashian u pomalo pripitom izdanju nije teško palo poziranje pred fotografima nakon tulumarenja u jednom klubu u Los Angelesu.

Klub je napustila s dečkom i frendicom s kojom se privijala pred objektivima dok ih je pomalo namrgo?eni Kimin dečko strpljivo čekao u automobilu. Cvrcnutu Kim pogledajte u fotogaleriji: Kim Kardashian pripita pozirala paparazzima

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!