NATJECANJE LJEPOTE

29. STUDENOG 2008. 16:16h

FOTO: Karolina Marković Miss Alpe Adria Hrvatske

Tekst

U Karlovcu je održan 21. Izbor Miss Alpe Adria Hrvatske 2008. na kojem je Karolina Marković iz Ploča osvojila lentu najljepše.

Grad Karlovac jučer je bio domaćin 21. Izbora Miss Alpe Adria Hrvatske 2008., gdje je Karolina Marković iz Ploča osvojila lentu najljepše. Uz Karolinu će se na europskom natjecanju ljepote u Mađarskoj 13. siječnja za najljepšu Europljanku natjecati i prva pratilja Ivona Mišković iz Makarske i druga pratilja Iva Pipić iz Zagreba.

-.--.-Maja Blagdan, pjevačica
Maja Blagdan, pjevačica

Na Izboru se predstavilo 13 djevojaka koje su nosile kreacije New Yorkera, Baribe-Zagreb, Deichmanna, Beti, Juliane Nails, Faraha te vjenčanice Eternity, haljine Ivančice Pahor, Barbara Fashiona i zlatni nakit Lewiko. U glazbenom su dijelu nastupili Maja Blagdan, Minea, Antonela Malis, Leo, Ivana Marić, Ivan Zak i već pomalo zaboravljena Marina Tomašević. Voditeljskom duu Sonji Kovač i Borisu Kosmaču pripala je čast da proglasi pobjednice.   

Novoizabrana misica Karolina, kojoj je ovo treći izbor ljepote, nije se nadala pobjedi te kaže:

- Još mi ne ide u glavu da sam pobijedila, ali iskreno se nadam dobrom plasmanu u Mađarskoj. No, tek sam na početku svoje manekenske karijere pa ima vremena za sve.

Kako je bilo na Izboru pogledajte u galeriji: Karolina Marković Miss Alpe Adria Hrvatske

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!