19. KOLOVOZA 2015. 14:18h

FOTO: Kako je njemački pekar zagrijao Zrće?

Foto

Ludilo na Zrću ...
0

Tekst

Ludilo u Zrću ne staje. Iako je špica sezone završila prošlog vikenda, to se ne bi reklo po slikama iz kluba Aquarius na Zrću gdje je u sklopu Sonus festivala krcat klub 17. kolovoza svojim nastupom dodatno zagrijao DJ Dixon.

Taj svestrani Nijemac je i glazbeni producent i vlasnik izdavačke kuće, ali i potpredsjednik njemačkog nogometnog kluba Magnet Mitte. Uz to je i vlasnik pekare u Berlinu.

Glazbom se u tom gradu počeo baviti još početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, a kako su ga primili posjetitelji Aquariusa najbolje možete vidjeti po fotografijama. 

Vie pogledajte u fotogaleriji Ludilo na Zrću traje i dalje

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!