30. RUJNA 2012. 21:30h

FOTO: Jesen se vratila u grad: Mansion uspješno dočekao novu sezonu

Foto

Mansion- subota ...
0

Tekst

Popunjenost jarunskog kluba Mansion jučer je najavila početak još jedne jesenske klupske sezone. Među brojnim posjetiteljima željnih dobrog provoda našle su se i neke poznate osobe. Tako su se na podiju Mansiona sinoć rasplesale Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Lorena Kovač, ali i pripadnici jačeg spola hokejaš Marko Lovrenčić, Radovan Stošić i Mario Anić Kremić.

Organizatori najavljuju brojna gostovanja od kojih bi posebno istaknuli hrvatski DJ dvojac Frankie Hedfors koji nastupa u subotu 20. listopada. Tjedan dana nakon njih stiže Šveđanin Adrian Lux, osim po glazbi prepoznatljiv i i po tome što ga svrstavaj među najljepše DJ-eve na svijetu.

Vie pogledajte u fotogaleriji Mansion- subota 29.9.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!