15. LIPNJA 2013. 17:44h

FOTO: JEDVA ČEKA VRATITI STARU LINIJU Kim Kardashian u sexy izdanju

Foto

Kim jedva čeka ...
0

Tekst

Kim Kardashian jedva čeka svoju djevojčicu držati u naručju, no izgleda kako jednako želi i skinuti nakupljene kilograme u trudnoći.

Podijelila je nekoliko starih fotografija sa snimanja prije trudnoće, te se prisjetila kako je bila mršava. Kim je prilično nostalgična oko svoje stare linije, iako joj je dečko Kanye s kojim čeka dijete rekao kako voli njezinu puniju liniju.

32-godišnja reality zvijezda te je fotke snimila u Cabu u Meksiku, a fotografirao ju je Troy Jensen. 'Jedva čekam vratiti staru liniju', napisala je Kim ispod fotografija koje je podijelila sa svojih 17,9 milijuna pratitelja.

Vie pogledajte u fotogaleriji Kim jedva čeka vratiti staru liniju

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!