17. SRPNJA 2015. 19:23h

FOTO: HIP HOP ZA GURMANE Fresh Island Festival u punom sjaju

Foto

Trach
0

Tekst

S Paga javljaju:

"Iza nas je drugi dan Fresh Island Festivala na kojem su nastupili hip hop gurman "Action Bronson", producent Jay-z-ija "Just Blaze", BBC i Capital Xtra dj voditelj "Tim Westwood",popularni hip hop trio Migos i mnogi drugi. Odlična atmosfera se osjeti na svakom koraku, a dokaz tome je ostanak svih glavnih izvo?ača na otoku Pagu i to po nekoliko dana.

Action Bronson uživao je u paškim delicijama na kojim su mu se pridružili svi glavni izvo?ači Festivala te je u dobroj atmosferi i snimljeni video spot za hit singl "Beautifull Life" koju izvode Joey Bada$$, Action Bronson i Statik Selektah. Svoje druženje navečer su pretočili u zajednički nastup na pozornici što je izazvalo salve oduševljena te su time dali poseban doživljaj festivalu. 
Pogledajte FOTOGALERIJU.
Tim Westwood je napravio odlično zagrijavanje za vatreni nastup grupe Migos, a dupkom ispunjena Papaya je pjevala, plesala, twerkala okupana odličnom atmosferom.
Migosi ne žele dolje sa pozornice te ostaju tijekom čitave večeri davati podršku na mikrofonu svojim brazilskim kolegama Tropkillazu te Just Blaze, glazbenom producentu velikih zvijezda kao što su Jay-z i Kanye West. 
Sve je bilo spremno za nastup najveće zvijezde drugog dana festivala, koji se u 03h u jutarnjim satima popeo na pozornicu Aquariusa i doslovno je okrenuo naopačke.
Više od pola koncerta proveo je u publici izvodeći svoje najveće klasike, a kao šlag na torti mu se u jednom trenutku na pjesmi Beautifull Life na pozornici pridružuju svi glavni artisti te kreću spontano repati", piše u pismu s Paga.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!