25. VELJAE 2014. 11:09h

FOTO: Hip hop ritmovi u Aquariusu rasplesali posjetitelje

Foto

Hip hop ritmovi ...
0

Tekst

U subotu su Aquariusom zavladali hip hop i r`n`b ritmovi, a podij je bio prepun onih željnih američkih ritmova. Organizirana je i posebna nagradna igra u stilu popularne igrice Flappy Bird a specijalni gost pobrinuo se da atmosfera bude plesna i zabavna.
 
Me?u gostima su se mogfli vidjeti i oni nešto strarije generacije, pa se čini kao da je subotnji tulum bio po mjeri baš svakoga. Bilo je tu i puno plesa, poljubaca, zagrljaja i seksi izvijanja bokova.

Vie pogledajte u fotogaleriji Hip hop ritmovi u Aquariusu

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!