HRVATSKA IBIZA

17. KOLOVOZA 2008. 17:20h

FOTO: Duboki dekoltei i gole guze u Papayi

Foto

Gole guze i dubo ...
0

Tekst

Subotnja zabava bila je nabrijana, baš kao i mnoge dosad. Tako će biti i ostatak ljeta, pa otiđite što prije i okusite zabavu na Zrću.

Siniša Bužan-.--.-
Photo Siniša Bužan  
Zabave na Pagu ne nedostaje. Gdje god otišli, ludi je provod zajamčen. Sve je puno lijepih djevojaka i zgodnih mladića koji uz dobru glazbu i mnogo alkohola na plažama ispred klubova provode ljetne noći.

Subotnja je noć bila dobro provedena i u klubu Papaya na Zrću, gdje je sve obilovalo dubokim dekolteima i golim guzama.

Tamnopute plesačice neumorno su plesale, a u euforiji, kada bi im se podigle ultra kratke suknjice, izvirila bi stražnjica.

Iako se ljeto i špica sezona bliže kraju, to se po fotografijama iz galerije teško može vidjeti. Ljudi ne mare za to. Važno im je uživati u svakom trenutku i sakupiti što više ludih uspomena s ljeta koje će ih grijati u hladnim danima.

Fotografije pogledajte OVDJE.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!