4. PROSINCA 2011. 14:44h

FOTO: Djevojke i dalje idu na tamburaše

Foto

Long Klub ...
0

Tekst

Bio prosinac, studeni ili siječanj zime nema u zagrebačkim klubovima. Eto, uzmite Long za primjer. Otvoren u Cascade centru u Tkalčićevoj ulici, večeras slavi prvi rođendan. I dobro mu ide, unatoč recesiji. Osobito se vole naručivati boce. Ništa drukčije nije bilo ni jučer. A još su svirali i tamburaši.

I kada su se još djevojke razgolitile neki dečki jednostavno nisu izdržali kombinaciju svo to troje. Zaboravili da im je subota radna. Zbog jednog takvoga i djevojke sa zagrebačke špice nisu objavljene kada su trebale. Što je to opilo našeg fotografa, provjerite u fotogaleriji. Ako se u vašim očima i iskupi, za urednika će mu sigurno trebati puno više. Gore spomenuta boca može biti tek početak. 

Vie pogledajte u fotogaleriji Long Klub

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!