TIJELO SLAVNIH

18. SVIBNJA 2007. 07:35h

FOTO: Čija pozadina je najljepša?

Tekst

Može biti velika, mala, spljoštena, prćasta, s celulitom i bez njega. Uglavnom, važan je adut u zavođenju. Stražnjica ili od milja guza.

Sve žene se bore s celulitom, strijama i veliku pažnju posvećuju svojoj pozadini.

Mnogim muškarcima ''oči će ispasti'' kada vide ženu s lijepo oblikovanom guzom, ali u zadnje vrijeme sve više žena gleda muške stražnjice, osobito kako ona izgleda u trapericama.

Muškarci će reći da na ženi prvo primijete oči, ali ne vjerujem da ste ikada čuli da je netko za vama fućkao zbog očiju.

Bilo je to ili zbog vaše guze ili zbog grudi.

U našoj FOTOGALERIJI pogledajte neke poznate stražnjice. Čak se i slavni bore sa strijama i celulitom. Budite sretni, kod vas to nitko neće primijetiti, dok će njihova tijela krasiti sve stranice medija.

 

 

 

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!