PLAYBOY GIRL

29. SRPNJA 2008. 11:25h

FOTO: Aleksandra Grdić potpuno gola!

Foto

Alex Grdić gola ...
0

Tekst

Evo bombastične uvertire s fotografijama gole Miss Aleks, koja se ponovno skinula za časopis Playboy.

Aleksandra Grdić ili kako je od milja zovu Miss Aleks, svakako zna kako iznova izazvati turbulenciju u javnosti. Iako se već jednom slikala za Playboy, Aleksandra je odlučila ponovno uzburkati duhove, no ovaj put u ponešto izmijenjenom izdanju, s novim silikonskim grudima.

Izdanje Playboya za mjesec kolovoz čiju će naslovnicu krasiti bivša misica, naći će se u petak na kioscima. Fotografije gole Aleksandre potpisuje Boris Štajduhar, a inspiraciju pomalo ''džungla tematike'' (u koju se naša misica savršeno uklopila) pronašao je na slapovima Zrmanje.

Bombastičnu uvertiru seksi Aleks s novim bujnim poprsjem pogledajte u FOTOGALERIJI. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!