26. LIPNJA 2012. 12:13h

Fatmagul ljetuje s Mustafom?

Foto

Trach
0

Tekst

Glumica Beren Saat, poznatija po svojim ulogama strastvene Bihter i plahe Fatmagul, uhvaćena je na odmoru zajedno s kolegom iz serije 'Izgubljena čast' Firatom Celikom. Lijepa Beren često boravi s Firatom.

U seriji 'Izgubljena čast' Beren i Firat tumače bivše zaručnike koje je razdvojila gorka sudbina, ali i činjenica kako Firatov lik Mustafa nije imao razumijevanju za Fatmagul koja je bila žrtva silovanja. 

Dok je mediji prate u stopu, Beren je odlučila uhvatiti prve ljetne zrake sunca, a čini se kako joj je Firat Celik bio idealno društvo. Na službenim FB stranicama glumaca osvanula je njihova zajednička fotografija.

Inače Beren je nedavno priznala kako joj je dečko Kenan Dogulu, turski pop pjevač koji je 2007. godine predstavljao svoju zemlju na Eurosongu i osvojio četvrto mjesto.

Turski mediji nedavno su se raspisali o novoj ljubavi koja je planula na setu 'Izgubljene časti' između Beren Saat i Firata Celika. Navodno su glumci zajedno provodili mnogo vremena na setu, ali i izvan njega, a paparazzi su ih uhvatili zajedno na koncertu Jamiraquaija.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!