6. KOLOVOZA 2012. 10:43h

Fanovi obilježili 50. godišnjicu smrti Marilyn Monroe

Foto

Trach
0

Tekst

Oko 30 fanova američke glumice Marilyn Monroe okupilo se u nedjelju na malom groblju Westwood Village Memorial Parku u zapadnom dijelu Los Angelesa na 50 godišnjicu smrti holivudske filmske zvijezde.

Svečanost na groblju održana je u podne, a fanovi, prijatelji i potomci bliskih osoba održali su govore u počast glumice koja je umrla od predoziranja 5. kolovoza 1962. godine u svojoj vili u Bretwoodu.

Za tu priliku bio je podignut bijeli šator s ekranom kako bi svi okupljeni mogli pratiti ceremoniju kojom je završen tjedan obilježavanja godišnjice u organizaciji nekoliko fan klubova najpoznatijeg holivudskog seks simbola. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!