9. LISTOPADA 2012. 15:16h

Esquire proglasio Milu Kunis najseksi ženom svijeta

Foto

Trach
0

Tekst

Glumica Mila Kunis je "najseksi žena svijeta", objavio je časopis Esquire u svom izdanju za mjesec studeni.

Kunis (29) je izabrana u tom časopisu za muškarce kao "najljepša, samouvjerena, elokventna i zabavna filmska zvijezda za koju svi znamo otkako je imala devet godina".

Američka glumica ukrajinskog podrijetla postala je slavna ulogom u "Crnom labudu" 2010. u kojem glumi zajedno s oskarovkom Natali Portman. Svoj komičarski talent pokazala je nedavno u ljetnom hitu "Ted".

Kunis je u ovogodišnjem izboru pobjedila Jessicu Chastain, Anne Hathaway, Gabourney Sidibe i nedavno razvedenu Katie Holmes, a na listi pobjednica izbora priključila se oskarovkama Charlize Theron i Halle Berry te prošlogodišnjoj pobjednici Rihanni. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!