15. KOLOVOZA 2015. 13:19h

Ena DellaBernardina je nova kraljica Jadrana

Foto

Ena DellaBernard ...
0

Tekst

Na glamuroznom izboru za Kraljicu Jadrana 2015. održanom u Petak na otoku Rabu okrunjena je Ena DellaBernardina iz Pule.

Prvom princezom proglašena je Nina Jelenković iz Rijeke, a drugom princezom proglašena je Katarina Muše iz Splita.

Sluzbeni fotografi su Ninu Jelenković izabrali za Kraljicu Fotogeničnosti, a kraljicom osobnosti proglašena je Puljanka Isabella Rokvić.

Na opće oduševljenje izbor su vodile i učinile ga nezaboravnim Matea Vukmirović i Maja Curavić, a za glazbeni dio programa bili su zaduženi zvijezde večeri Tara i Alen Bičević, kao i plesna skupina Megablast.

Nakon izbora organiziran je after party u Cocktail Baru „Bamboocho“ gdje se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti.

Osim pokroviteljskih nagrada djevojke su osvojile i poklon bonove DEA centra u iznosima:

Kraljica Jadrana  10 000 kuna

Prva Princeza   5 000 kuna

Druga Princeza   2 500 kuna

Pobjednicu i princeze iduće godine očekuje izbor za Kraljicu Hrvatske 2016.

Vie pogledajte u fotogaleriji Ena DellaBernardina je nova kraljica Jadrana

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!