24. SIJENJA 2012. 08:42h

Elizabeth Olsen snimila dojmljiv editorijal za Interview Magazine

Foto

Trach
0

Tekst

O Elizabeth Olsen, mla?oj sestri blizanki Mary-Kate i Ashley Olsen, u Hollywoodu i na blogovima ne prestaju pričati. I to s razlogom. Prošle je godine oduševila i publiku i kritičare u filmovima "Martha Marcy May Marlene", "Silent House" i Peace, Love&Misunderstanding". A prije nekoliko dana još je jedanput pokazala glumački talent u filmu "Red Lights" u kojem glumi s Robertom de Nirom.

Iako radi punom parom (u tijeku je snimanje filmova "Very Good Girls" s Dakotom Fanning, "Therese Raquin" s Glenn Close, "Kill Your Darlings" s Danielom Radcliffom), mlada se glumica okušala i kao model.

Za Interview Magazine snimila je prekrasan editorijal u kojem je pokazala svoju nenametljivu karizmu i samozatajnost. Razbarušene kose, s minimalno make upa i sva u crnom, ona jednostavno zrači. Styling potpisuje Bill Mullen, a za fotografije je zaslužan Glen Luchford.
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!