KAP KOJA JE PRELILA čAŠU

26. SIJENJA 2008. 17:27h

Eddie Murphy htio povesti mamu na medeni mjesec

Tekst

Tracey Edmonds prekinula je sa zaručnikom Eddijem Murphyjem prije vjenčanja jer, osim sva?a, nije mogla prihvatiti i njegovu tešku narav.

Tracey Edmonds prekinula je s Eddijem Murphyjem prije nego su se uopće vjenčali, kako je bilo planirano, zato što je glumac na medeni mjesec htio povesti svoju majku.

- To je bila kap koja je prelila čašu. Tracey je htjela potpisati i predbračni ugovor, pa ona ima svoj novac, a onda se priča promjenila poput priče Dr. Jekylla i Mr. Hydea. Eddie je postao opsjednut sa svime i željan kontrole što je dovelo do velike sva?e - kaže izvor za Superficial.com.

Izvor navodi i da je glumac vrlo bezobrazan i glasan u tim sva?ama te da je nekoliko puta gurnuo Tracey što je nju jako iznenadilo jer nikada nije bio takav.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!