ZBOG KOMPLIKACIJA

1. SIJENJA 2009. 12:46h

Doktori upozorili Angelinu da ne smije više ra?ati

Tekst

Liječnici su upozorili glumicu da postoji rizik od moždanog i srčanog udara - Angie se još nije izjasnila želi li još biološke djece.

Liječnici su upozorili Angelinu Jolie da ne smjela više ra?ati kako ne bi došlo do ozbiljnijih posljedica za njezino zdravlje, prenosi američki OK magazin.

- Njezina posljednja trudnoća završila je hitnim carskim rezom. Liječnici su je upozorili da ne bi smjela ostati trudna barem godinu dana od poro?aja, te da bi bilo najpametnije da više uopće ne ra?a - kazao je dobro upućeni izvor.

Doktor Larrian Gillespie, koji je pratio obje njezine trudnoće, kazao je da bi daljnji porodi mogli biti opasni za njezino zdravlje ali i bebino, jer postoji veliki rizik da dijete dobije dijabetes.

- Angelina bi trudnoćom riskirala srčani ili moždani udar zbog komplikacija u posljednjim trudnoćama - kazao je njezin doktor.

Iako nakon blizanaca Angie nije najavila još biološke djece, stalno govori da joj je trudnoća bilo predivno iskustvo zbog čega se osjećala kao žena, A Bradu je bila čak i više seksi.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!