9. KOLOVOZA 2015. 16:58h

Dečko Bobbi Kristine optužen da joj je dao smrtonosni koktel

Bobbi Kristina Brown/Instagram

Foto

Trach
0

Tekst

Bivši dečko tragično preminule Bobbi Kristine Brown, Nick Gordon optužen je da joj je prije smrti dao kobnu kombinaciju droge i alkohola, piše BBC.

Vjeruje se i da je Nick držao djevojčinu glavu pod vodom u kadi u kojoj je prona?ena mrtva. U optužbi se navodi da ju je silom gurnuo u kadu nakon sva?e.

Bobbi je preminula u bolnici 26. srpnja nakon što je šest mjeseci provela u komi iz koje se nije probudila. Liječnici pretpostavljaju da je djevojka pod vodom bila oko osam minuta te da upravo zbog toga više nije došla svijesti.

Glasnogovornica Gordonova odvjetnika kazala je da je riječ o klevetama. U priopćenju poslanom e-mailom američkom listu USA Today me?u ostalim stoji: "Nick je shrvan zbog gubitka svoje voljene i sram ga je što se takve neutemeljene objede javno objavljuju."

Protiv Gordona je još 24. lipnja podignuto nekoliko optužnica. Jedna ga tereti da je, nakon što je Brown završila u bolnici u komi, s njenog računa podigao više od 11 tisuća dolara.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!