NEMA SELIDBE

6. SIJENJA 2009. 14:11h

David Beckham: Victoria ostaje u Los Angelesu

Tekst

Victoria će ostati u Los Angelesu kako bi dečki mogli poha?ati školu. Kada do?u u Milano bit će sa mnom nekoliko dana, kaže David.

Kad je nedavno počeo igrati za AC Milan nogometaš David Beckham odlučio je kako ovoga puta njegova obitelj neće krenuti s njim. David inzistira da Victoria sa sinovima ostane u Los Angelesu kako bi se posvetili školovanju.

- Volim svoju ženu i djecu, ali volim i nogomet. Zato će Victoria ostati u Los Angelesu kako bi dečki mogli poha?ati školu. Kada do?u u Milano bit će sa mnom nekoliko dana - kazao je Beckham.

Beckham trenutno trenira s AC Milanom u Dubaiju.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!