22. OUJKA 2012. 19:50h

David Arquette se želi pomiriti s Courteney Cox

Courteney Cox i David Arquette

Foto

Trach
0

Tekst

Čini se kako se David Arquette nikako ne može pomiriti s činjenicom da je došao kraj njegovoj vezi s Courteney Cox. Par je 2010. objavio kraj 11-godišnjeg braka, ali David, ako je suditi prema izjavama bliskog prijatelja, i dalje čezne za bivšom suprugom. Izvor kaže da je veza koju je Arquette imao s Christinom McLarty bila samo paravan i kako nikada ne bi postala ozbiljna da je bilo ikakva šanse za pomirbom među bivšim supružnicima.

- Duboko u sebi, David se nadao da će ga Courteney primiti natrag ako se sredi i ne bude pijan. No, to se nije dogodilo - tvrdi izvor i dodaje kako je David bio uvjeren da se njegova bivša supruga viđa s nekim. Nakon što je Courteney izjavila da od razvoda nije bila ni sa jednim muškarcem, David se ponadao da on opet stupa na scenu. Na njegovu žalost, čini se da je "prijateljica" čvrsto odlučila da je gotovo.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!