8. STUDENOG 2013. 20:09h

DAO ISKAZ NA SUDU Napokon otkriven razlog prekida Tom Cruise i Katie Holmes

Tom Cruise sa suprugom Katie Holmes

Foto

Trach
0

Tekst

Povodom sudske parnice protiv časopisa, Tom Cruise je dao iskaz na sudu, a on je procurio u američke medije. Tom je sudu rekao kako je scijentologija odigrala veliku ulogu u razvodu njega i Katie. Otkrio je i kako svoju kći nije vidio 110 dana nakon rastave, a kako je časopis objavio - to je bilo jer je Katie strahovala za kći zbog njegove 'opasne' crkve i religije. Radi svega toga odlučio je da ona više neće biti članica scijentološke crkve.
'Smatram napise tog časopisa uvrijedljivima jer nema potrebe da netko štiti moju kći od moje religije', izjavio je u svom iskazu. Kad ga je odvjetnica pitala smatra li da je scijentologija odigrala ulogu u njegovom razvodu od Katie, glumac je rekao: 'Svakako, moja posvećenost religiji jedan je od razloga koje Katie navela kao uzrok za razvod braka', ispričao je.
Tom na sudu traži 50 milijuna dolara odštete zbog narušavanja ugleda. Iako je obrana tvrdila da Tom nije htio vidjeti svoju kći te nije pronalazio vremena za nju nakon razvoda, Tom je to sve demantirao te je rekao da mu je tako?er uvrijedljivo da časopis preispituje njegove roditeljske vještine.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!