19. TRAVNJA 2012. 17:06h

Dan Stevens: Sretan sam što sam rano postao otac

Foto

Trach
0

Tekst

– Nikad ne znaš kad je pravo vrijeme za djecu, no sretan sam što sam prilično rano postao tata – kaže Dan Stevens, 29-godišnja zvijezda trenutačno najpopularnijeg britanskog serijala “Downton Abbey”. Naime, Dan i njegova sedam godina starija supruga Susie za mjesec dana dobit će drugo dijete.

Glumac je prije dvije godine bio prisutan na porođaju kćerčice Willow, a u rađaonici namjerava biti i ovaj put, čemu se jako veseli.

– Kad se rodila, Willlow nije plakala, činilo se kao da pjeva. Čak je i babica to rekla. Nadam se da će nam drugi posjet rađaonici biti jednako zanimljiv – kazao je Stevens.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!