11. KOLOVOZA 2013. 13:27h

Chris Brown imao napad zbog stresa

Rihanna i Chris Brown.
Foto: gettyimages.com

Foto

Trach
0

Tekst

Pjevač Chris Brown, dobitnik Grammyija, pretrpio je napad poput epileptičkog zbog iscrpljenosti i snažnog emotivnog stresa, objavila je njegova predstavnica za javnost.

 

Zdravstvene teškoće pojavile su se u petak dok je snimao u studiju u Los Angelesu, prenosi CNN.

 

Prema njegovoj predstavnici za javnost Nicole Perna to je posljedica "neutemeljenih pravnih pritisaka i neprekidnih negativnosti".

 

Brown (24) je pregledan no nije hospitaliziran.

 

U subotu je na Twitteru napisao: "Neće vas zavoljeti dok ne postanete sjećanje".

 

Prošlog je mjeseca sud ukinuo njegovu uvjetnu kaznu nakon što je izazvao prometnu nezgodu no još nije stigao nalog o upućivanju na izdržavanje kazne u zatvor.

 

Iako je udario drugo vozilo odbio je dati podatke o osiguranju a vozio je i bez važeće vozačke dozvole.

 

Chris Brown je na uvjetnoj slobodi od 2009. kada je napao tadašnju djevojku Rihannu. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!