28. TRAVNJA 2012. 18:14h

Charlize Theron bi zbog Kristen Stewart skočila sa zgrade

Foto

Trach
0

Tekst

Charlize Theron i Kristen Stewart su glumačke partnerice u filmu "Snow White and the Huntsman", a tijekom snimanja su se toliko zbližile da je Južnoafrikanka rekla da bi skočila sa zgrade za svoju mlađu kolegicu.

 - Zbilje, zbilja, zbilja volim tu djevojku. Toliko je volim da bih čak skočila sa zgrade za nju. Nevjerojatna je, odlična kolegica i izvrsno masira leđa - izjavila je Charlize i dodala da je zvijezda "Sumrak Sage" toliko odana poslu da je ništa neće spriječiti u naumu da odradi zadano do kraja.

Charlize u filmu glumi zlu kraljicu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!