13. SIJENJA 2013. 09:36h

Britney Spears raskinula zaruke

Foto

Trach
0

Tekst

Američka pjevačica Britney Spears i njezin partner i bivši agent Jason Trawick prekidaju zaruke godinu dana pošto su ih objavili, javili su u subotu američki mediji.

"Jason i ja odlučili smo prekinuti vezu", rekla je 31-godišnja pjevačica u priopćenju objavljenom na internetskom portalu today.com. "Uvijek ću ga voljeti i ostat ćemo veliki prijatelji", dodala je Britney. Jason Trawick je kazao kako će s Britney zauvijek ostati u dobrim odnosima.

Par je zajedno od 2009., a zaručili su se u prosincu 2011. na Jasonov 40. ro?endan. Spears se dosad udavala dva puta, a dvojicu sinova, Prestona (7) i Jaydena (6) ima iz braka s bivšim suprugom Kevinom Federlineom od kojega se razvela 2006.

(Hina) 
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!