21. TRAVNJA 2015. 12:52h

BRAčNI PROBLEMI: Johnny Deep i Amber Heard već žive odvojeno

Foto

Trach
0

Tekst

"Prema navodima američkih medija, čini se da su se Johnny Deep i njegova supruga Amber Heard odlučili na odvojeni život svega 2 mjeseca nakon sklapanja braka.
 
Deep i Heard su u braku od 3. veljače ove godine, a medeni mjesec im je završio ranije od planiranog zbog Amberinih obveza na snimanju filma "Danish Girl".

U me?uvremenu je Depp otputovao u Australiju na snimanje novog nastavka sage o piratima s Kariba, ali se ubrzo vratio sa slomljenom rukom.

No u svakom slučaju, par nije vi?en zajedno od vjenčanja.

Glasnogovornik obitelji nije komentirao napise.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!