29. SVIBNJA 2014. 10:41h

Brad Pitt napadnut i udaren na holivudskoj premijeri

Angelina Jolie, Brad Pitt

Foto

Trach
0

Tekst

Američka glumačka zvijezda Brad Pitt udaren je u lice dok je potpisivao autograme na holivudskoj premijeri fima "Gospodarica zla" u kojem glumi njegova supruga Angelina Jolie, objavila je policija.
Pitt je potpisivao autograme ispred kina El Capitan u Hollywoodu kada je muškarac preskočio ogradu i udario ga u lice, objavila je policija u Los Angelesu.
 
Pitt nije ozlije?en, a napadač je brzo svladan i uhićen. Identificiran je kao 25-godišnji Vitalij Sediuk i bio je nenaoružan.
 
Sediuk ima povijest maltretiranja slavnih osoba na crvenom tepihu. Prije dvije godine glumac Will Smith ga je pljusnuo kad ga je pokušao poljubiti. Lani je uletio na pozornicu na dodjeli Grammyja prije nego što je pjevačica Adele trebala primiti svoju nagradu, a ove je godine na jednom doga?aju pokušao zagrliti Leonarda DiCaprija, javlja CNN.
 
"Gospodarica zla" ("Maleficent") je moderna Disneyjeva verzija "Uspavane ljepotice".
 
Pitt i Jolie su nakon napada nastavili hodati po crvenom tepihu kao da se ništa nije dogodilo.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!