27. SIJENJA 2012. 13:30h

Bivši muž Zlatko: Snježana Mehun i Željko Kerum su bili u vezi

Snježana Mehun i Nikolina Pisek

Foto

Trach
0

Tekst

Snježana Mehun je bila u vezi sa splitskom poduzetnikom Željkom Kerumom. Kazao je to na suđenju Vlatki Pokos bivši suprug Snježane Mehun, Zlatko Mehun. Naime, na pitanje odvjetnika Pokosice je li Snježana bila u vezi sa splitskom poduzetnikom i gradonačelnikom, Mehun je odgovorio:

- Bila je, prije sedam- osam godina, i to tijekom našeg braka, a vjerojatno i poslije- kazao je Mehun na suđenju.

Da je bila u vezi s Kerumom, Snježana je navodno sama priznala bivšem suprugu s obzirom da im je brak već tada bio u fazi raspadanja.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!