24. TRAVNJA 2012. 21:19h

Bivša supruga Dennis Rodmana traži 800 tisuća dolara za alimentaciju

Iako ga već dugo nema na parketima, Dennis Rodman još je uvijek puni stranice svjetskih tabloida. Seksualne afere, noćni izlasci, brojne tetovaže i piercing te česte najave povratka, stvari su koje ispunjavaju ovog peterostrukog NBA prvaka. Za njega riječ mirovina još je uvijek nepoznanica. Naravno, godine mu to i dopuštaju, ali nakon brojnih naslovnica na koje je došao zbog afera s Madonnom, Carmen Electrom, ali i drugim

Foto

Trach
0

Tekst

Dennis Rodman nekadašnji košarkaški as i njegova treća supruga Michelle rastali su se nakon što su osam godina pokušavali spasiti brak. Michelle je papire za razvod braka predala još 2004. godine, a nakon nekoliko neuspjelih pokušaja pomirenja, ponovo je to učinila 2012. godine.

Sudski spisi pokazuju da je Dennis potpisao razvod, ali bitka se nastavlja jer sada već bivša supruga traži 800 tisuća dolara mjesečno za izdržavanje njihovo dvoje djece. Nekadašnja zvijezda NBA lige rekla je da to ne može plaćati jer je bankrotirao.

– Teško je bolestan, bez novca i nesposoban unovčiti svoju reputaciju – tvrdi Dennisov odvjetnik.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!